Tilbage til oversigten

Sativa Rent

Mål: skab en let overskuelig visitkort hjemmeside for et mindre rengøringsfirma i Odense.

Denne virksomhed var en, jeg var med til at stifte tilbage i 2012. Til at starte med var det mig der lavede hjemmesiden. Men da jeg efter et års tid forlod virksomheden igen, tog min tidligere partner imod et tilbud fra et andet webbureau om at få den redesignet, og det var en total katastrofe. Han stod lige pludselig med en side der kun var oppe omkring 50% af tiden, med formularer der ikke virkede, og et design der ikke fungerede på mindre skærme, da alle billederne blandt andet havde fast højde, så de mistede deres proportioner under en vis skærmbredde.

Så det varede ikke længe før jeg fik et opkald, hvor jeg blev bedt om at lave en ny version.

Den nuværende version

De vigtigste pointer i forhold til det nye design (der har et par år på bagen nu), er at det er responsivt, at det er intuitivt og let at navigere i, og at indholdet er mere strømlinet.

Siden er tilmed IE8-kompatibel, da jeg var nødt til at tage i betragtning, at en del af målgruppen var ældre der ønskede hjemmerengøring, og ikke nødvendigvis sad med den nyeste computer.

Farverne på siden er valgt dels efter det minimalistiske (de basale sort, hvid og gråtoner) og det miljøvenlige og bæredygtige, som virksomheden ønskede at brande sig på – (en flot, varm grøn i bl.a. headeren).

Sativa Rent

Skriv et svar

Er du interesseret i et samarbejde?